Perfil

Em dedico a escriure.

Vaig néixer a Vilanova i la Geltrú l’any 1967.

L’any 1979, quan encara anava a l’escola, vaig començar a col.laborar en la premsa comarcal de la meva ciutat. Més tard, em vaig llicenciar en Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Sóc columnista i editorialista del diari La Vanguardia de Barcelona i de les revistes Esguard i Serra d’Or. Col.laboro en programes de debat a l’emissora radiofònica RAC1 i als canals televisius 8TV i TV3.

Compagino aquesta tasca professional amb la docència del Periodisme a la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull (Barcelona).

He treballat de redactor polític, cap d’Opinió i columnista al diari Avui, i d’articulista a El Observador i a El Mundo de Cataluña. També vaig dirigir durant dos anys la revista mensual Cultura, editada pel departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Des de 1989, segueixo els avatars de la política catalana i espanyola i els seus protagonistes.

He obtingut el Premi Nacional de Periodisme, el Premi Recull, el Premi Serra i Moret, i el Premi Ibàñez Escofet, entre d’altres guardons.

He publicat alguns llibres, com Entre la mentida i l’oblit. El laberint de la memòria col.lectiva (2012), Els assassins de Franco (2005), Ara sí que toca! Jordi Pujol, el pujolisme i els successors (2003), Una política sense país (2005), Per què no engeguem la política? (1999) i Què pensa Pasqual Maragall (1998). També he participat en diverses obres col.lectives de temàtica sociològica, política, històrica i literària.

Comments are closed.